Стопкадър: novini.bgСилният човек в ДПС хвърли бомба в парламента.Ние сме си

...
Стопкадър: novini.bgСилният човек в ДПС хвърли бомба в парламента.Ние сме си
Коментари Харесай

Пеевски: Застрашена е националната ни сигурност

Стопкадър: novini.bg

Силният човек в Движение за права и свободи хвърли бомба в Народното събрание.

Ние сме си дали мнението от дълго време. Двамата определени претенденти имаха цялостна поддръжка от ДПС.

Това сподели в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, откакто Десислава Атанасова и Борислав Белазелков беха определени за конституционни съдии, написа novini.bg. 

" Така са решили нашите адвокати, по този начин са го изготвили и считаме, че те са прави ", отговори той по отношение на периода на избор на Атанасова и Белазелков, който е 9 години. 

Дренчев поема председателството на Комисия за надзор на службите, Рашков влиза като член

" Важното нещо, което желая да разясня, е скандал, който вие пропуснахте. Проруската партия " Възраждане " оглави контрола над българските спецслужби. Това е най-големият скандал. Не знам за какво сътрудниците от Атлантическото болшинство не го разясняват. Това е най-големият скандал. Застрашена е нашата сигурност и ще държа още през днешния ден да се вземат ограничения. Комисията би трябвало да се промени. Тази партия, която работи срещу българските ползи, да оглавява нашите спецслужби е отблъскващ пробив в националната ни сигурност. Още през днешния ден ще изготвим смяна в правилника на Народно събрание и тази комисия да не е ротационна. Ние сме застрашени. Председателят на тази комисия има достъп до най-секретна информация в страната и това никой не го вижда. Това не мога да го схвана. Тези хора до момента в никакъв случай не са заявявали предпочитание да оглавят тази комисия, тъй като знаят, че са подвластни. Изведнъж оповестиха такова предпочитание да я оглавят на ротационен принцип. Наша неточност е, че тази комисия е на ротационен принцип и това ще се промени ", разяснява Пеевски избора на депутата от " Възраждане " Николай Дренчев за ръководител на Комисията за надзор на службите. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР